Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Bu kutuyu davranışaretleyerek "Bilgilerinizi Karar ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza iyi olarak sorunleriz" ifadesini okuduğumu ve onaylama ettiğimi onaylıversiyon.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir tarz acımasızlabilir. Renkler ömürımızın içre bizim canlılık halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Antrasit rengi sülale dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağcıl bir şıklık ve karmaşık bir tarz tren. Antrasit kibar gri tonlarıyla evin her meydanında etkileyici bir hava oluşturur.

Akak çıbanlığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya kadar tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla katıksız ve hamam bir harmoni sağlamlar. Bu kombinasyon, evinizde huzurlu ve hamam bir zemin oluşturur.

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile ilahî bir geçim sağlamlar, bu da evinizin her odasını bu büyük renk ile döşemenize olanak tanır.

Bu renk enikonu kullanışlı ve sükûnet vericidir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim anrasit gökçe duvar boyası renginin hararetli tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Kıpkızıl renk goldfix tonları ile daha zıt pastel degaje renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Antrasit renk aşiyan dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından sandalye hulliyatmlarına derece kullanılan antrasit renk tonları geçim renkleri içinde kendine mahal edinmiş renk olarak bayağı nazarıitibar çekiyor.

Fakat mahdut ve değersiz bir alana iye olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve bir zaman uzun, kare olan aynaların tercihi bile yakın tasarımlara adım atılmasını goldfix dayanıklıış olacaktır.

Ülkemizde yaşanmış olan hareket felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’fecir yağmur, yakınlarına başlangıçsağlığı, dertlilarımıza ivedili şifalar diliyoruz.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri yüce bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve zemin malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara sofistike bir hava kazanmıştırrır.

Şekil olarak ise tam müdevver olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

Elan modernize ve daha azca karakterize mekanlar muhtevain ise grinin soğuk tonlarını kullanın. Itici tonlarda göze çarpacak olan zir ton mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup azıcık henüz çatal yürekli ve endüstriyel bir sonuçsuz sağlayacaktır.

Antrasit renkler modern dekorasyon usulı ile hayatımızda daha bir küme makam edinmeye çıbanladı. Önceleri minimalist büro dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page